Arrangementen

Elke dag is anders

Van elke dag maken wij een dag die geheel voldoet aan uw wensen.

U heeft aan boord van De Vooruitgang de beschikking over een ruime binnenruimte waar u in alle rust aan tafel met elkaar in gesprek kunt gaan. We kunnen de indeling van de ruimte aanpassen aan uw wensen.

Koffie, thee en water kunt u onbeperkt zelf inschenken. Daarnaast heeft u een groot scherm tot uw beschikking waarop u uw eigen presentatie kunt laten zien. Aan boord is wifi. Zo blijft u, ondanks dat u niet op land bent, wel in verbinding met de rest van de wereld.

Onze lunch en diner kunnen geheel aan uw wensen worden aangepast.

Zakelijke arrangementen

Uw vergadering aan boord van De Vooruitgang is op maat gemaakt. Neemt u daarom contact met ons op om al uw wensen en al onze mogelijkheden te bespreken.

Zoveel trainingen zoveel verschillende wensen. Neemt u contact met ons op om uw wensen en onze mogelijkheden te bespreken.

Een training- of coachingtraject kunnen wij in samenwerking met bedrijven in de regio uitbreiden met uitdagende activiteiten. Neemt u hiervoor ook contact met ons op.

Samen met uw klant de voortgang van projecten bespreken. In alle rust beslissingen kunnen nemen zonder dat u hierbij gestoord kan worden. Hiervoor is De Vooruitging bijzonder goed geschikt.

Wij verzorgen uw bespreking geheel op maat.

Speciaal

De eerste echte reis van De Vooruitgang. U kunt hierbij aanwezig zijn om als eerste gast bij ons aan boord het schip te ontdekken en te zien wat energieneutraal varen inhoudt. Zoals het bij een eerste reis hoort serveren wij champagne en vertellen wij u alles over het schip, haar bouw en de doelstellingen die wij willen behalen.

De actie en spanning van het ronden van de bovenboei, de spanning op de gezichten van de bemanningsleden en de ontlading na de finish. Beleef aan boord van De Vooruitgang de wedstrijden tussen de 14 schepen van de SKS. U nodigt uw relaties uit en wij verzorgen de rest.

Net zo spannend als de SKS maar hier mag iedereen met een skûtsje dat voldoet aan de eisen aan meedoen. Wij zorgen voor een goede plek om alle vier de wedstrijden van een dag te bekijken, u nodigt uw relaties uit voor een enerverende dag. Wij kunnen desgewenst ook een echte kenner vragen om de wedstrijden van life commentaar te voorzien.

Nog voordat de zon op is staat onze chef al eitjes te koken, sinaasappels te persen en brood (af) te bakken. Bij binnenkomst staat de tafel gedekt. Vooruitgang vaart een route door ons vaargebied terwijl u uw eerste bespreking van de dag voert. U kunt uw bespreking ook op ons achterdek houden waar u een spectaculair uitzicht op de omgeving hebt.

Een lange werkdag in alle rust afsluiten aan boord van De Vooruitgang. U scheept in aan het einde van de dag. De kapitein gooit het schip los en kiest het ruime sop. Onze chef verzorgt een diner en terwijl de zon langzaam ondergaat geniet u samen met uw relaties van een welverdiend moment van rust.