Een dag aan boord

U stapt aan boord van De Vooruitgang waar u wordt verwelkomd door uw gastheer/gastvrouw en tevens de schipper. U wandelt naar binnen of neemt plaats op de ruime bank op het achterdek. Het schip vaart het open water op. U laat met een kopje koffie of lekkere thee het land en al haar afleidingen achter u.

Na het wennen aan het schip en haar bewegingen neemt u plaats in ons ruim. Hier vergeet u dat u op een schip bent. Op een met u afgesproken plek laat de schipper de spudpalen zakken en ligt De Vooruitgang zo vast als een huis. Na een korte introductie over het schip begint u aan uw vergadering. Niets dat u nog kan storen uw eigen vooruitgang te bespreken en de plannen voor de volgende stip op de horizon te bepalen.

Ons ruim is ovaal met een ruime ovale tafel die des gewenst opgedeeld kan worden in twee kleinere tafels die in hoogte kunnen worden aangepast. U heeft onbeperkt beschikking over koffie en thee, er is vers fruit en voldoende vers en fris water aanwezig. Uiteraard bent u, ondanks dat u op het water zit, verbonden met het vaste land door middel van een goede wifi verbinding.

Een productieve dag op het water maakt hongerig. Wij serveren u aan boord lunch en diner op basis van regionale- biologische producten. Dit houdt in dat u seizoensgebonden eet. Heeft u wensen op het gebied van lunch of diner dan houden wij daar uiteraard rekening mee. U kunt zowel in het ruim als op het achterdek genieten van uw lunch.

Is uw samenkomst afgerond dan geeft u de schipper een seintje. Terwijl u van een fijn glas op het achterdek geniet vaart De Vooruitgang via een omweg door de omgeving terug naar de haven. De chef legt  de laatste hand aan uw diner of aan een fijne borrelhap.

Als u voldaan bent en De Vooruitgang weer aanlegt stapt u van boord. Wij hopen dat u een inspirerende dag heeft gehad waarin u vooruitgang heeft geboekt.