…. maar zaterdag en zondag staat ie aan.

We liggen al weken stil met het schip en het begint te kriebelen. Het wordt steeds drukker op het water, ‘daar moeten we iets mee!’ was de gedachte van onze chef Jeroen. Hij kwam met het idee om een varend Pop-Up-BBQ-afhaal-restaurant (wat een Scrabble woordwaarde is dat!) te beginnen. Want zeg nu zelf, dit weer vraagt om lekkere kamado gerechten. Daarom vaart De Vooruitgang aankomend weekend, zaterdag en zondag, vanuit Akkrum met een keuken vol lekkers het water op.

U kunt bij ons aanleggen voor:

  • Voor verse koffie en thee met een koekje
  • Een lekkere lunch bestaande uit een soepje, goed belegd broodje en een kleine salade met een glas echte melk of appelsap
  • Borrelplank met hapjes van de Kamado, kaas, worst en nootjes en een klein flesje prosecco (voldoende voor 3 á 4 personen)
  • Voor de kleine gasten aan boord kunnen wij een aangepaste lunch maken en hebben we ijsjes in de vriezer.

Uiteraard vergeten wij de vegetariërs onder ons niet. Helemaal vegan lukt ons op deze korte termijn niet. Wel garanderen wij dat alles dat we serveren in onze standaard van duurzaam en verantwoord eten past.

U kunt uw lunch en borrel verder aanvullen met een lekkere rode of witte wijn, rosé, een fijne prosecco of champagne, bier of frisdrank uit ons (duurzame) assortiment

Spelregels

  • Als eerste houden wij ons aan de regels van het RIVM aangaande groepen, wij gaan ervan uit dat u deze kent en u zich daar ook aan conformeert.
  • Wij maken uw lunch of borrelplank en zetten deze voor u klaar in ons gangboord, u kunt deze dan zelf bij u aan boord nemen.
  • We sturen u een tikkie bij uw bestelling, contant mag ook, via de welbekende Friese brugklomp.
  • Wij hanteren statiegeld op het servies. Brengt u alles weer terug dan krijgt u uw inleg ook terug. Zo zorgen we dat de omgeving schoon blijft.

We varen op de Kâlde Mage en de Terhernster Puollen. Wist u dat De Vooruitgang ook te vinden en te volgens is via Marine Traffic? Volg ons op Facebook, LinkedIn en Instagram voor alle verdere informatie van het menu, de prijslijst en meer…

Reserveren kan via 06-81044577. Kan ook via Whats App.
(En vergeet niet… aankomende zondag is Moederdag… hint, hint, hint)