Prachtig BBQ weer
Wat een dag voor…. koude drankjes, bitterballen en burgers. We hebben een nieuwe voorraad handgemaakte bitterballen, heerlijke burgers van Spijkerman, broodjes Pulled Pork naar recept van de Heer van Zuijlen en uiteraard Ruperts! Je vind ons midden op de Terkapelster Poelen. Denk dat we wel…
Wind (en zeilen)
Schuim op het water, een goede windkracht 4 (en een beetje). Wat een prachtige dag! Om te zeilen. Vandaar dat we de Drijf Langs BBQ dicht aan de wal houden. Het aankomende Pinksterweekend zijn wij weer op het water tussen Akkrum en Terherne te vinden….
Via het Pikmeer
Gister hebben we een geweldige dag gehad in de omgeving van Terherne. Vandaag zoeken we het iets dichterbij. Maar wel met een omweg. De reden; de heer van Zuijlen kookt niet alleen voor ons. Hij zorgt ook voor de bemanning van de Wylde Swan nu…
Te plak
Normaal zouden we nu op de baai van Lemmer zijn. Jorrit aan het zeilen tijdens Lemmer Ahoy, wij aan de wal als de support met verrekijkers, koffie, thee en iets lekkers. Maar helaas, het skûtsjesilen gaat niet door dus… Aan het werk! We liggen met…
Het nieuwe normaal
In de meeste bedrijven zijn de veranderingen niet van de lucht. Zo zijn wij naast een vergaderlocatie ook op zomerse dagen een BBQ drijflangs geworden. Niet dat wat wij in eerste instantie gedacht hadden te zijn maar wel een mooie manier is om bezig te…
Hemelvaart
Het wordt meer dan schitterend weer aankomende donderdag, vrijdag en zaterdag. Vandaar dat we de BBQ op het achterdek van De Vooruitgang weer gaan aansteken. We hebben de ervaringen van de vorige keer besproken, hier en daar een wijziging aangebracht, heeeeeel lief gedaan tegen de…
Omdenken
We hebben afgelopen weekend heel veel verschillende schepen langszij gehad. Sloepen, motorkruisers, zeilboten, rib’s, zelfs kanovaarders. En iedereen gelukkig kunnen maken met lekkers van de kamado of uit de vriezer. (We hadden de vriezer vol met Ruperts. Dat die lekker waren wisten we, dat ze…
In het nieuws
Toen we de drijf-langs verzonnen vonden we het zelf een erg leuk idee. Of het een succes zou worden… we hadden geen idee. Na dag 1 kunnen we zeggen dat we in ieder geval voldoende aandacht hebben gekregen. Een interview met Omrop Fryslan. Dat is…
Pop-Up BBQ drijf langs
Het is een prachtige dag. De zon schijnt, de BBQ staat aan, de menukaarten zijn aan de hengel geknoopt… Kortom ; wij zijn er klaar voor We serveren vandaag een frisse soep, een goed belegde boterham met kaas of Bresaola, salade met geitenkaas en suikerbrood…
Nu is ie nog uit….
…. maar zaterdag en zondag staat ie aan. We liggen al weken stil met het schip en het begint te kriebelen. Het wordt steeds drukker op het water, ‘daar moeten we iets mee!’ was de gedachte van onze chef Jeroen. Hij kwam met het idee…
De laatste berichten:
- Nieuwjaarswens januari 4, 2021
- Op plekje 94 oktober 6, 2020
- Nieuwe maatregelen september 29, 2020
- Genomineerd september 2, 2020
- Beperkt open augustus 26, 2020