Bij zeilen is een goede samenwerking tussen de bemanningsleden cruciaal om veilig aan te komen op de plaats van bestemming. Daarom is zeilen bij uitstek geschikt als uitgangspunt voor een training waarbij de nadruk ligt op het verbeteren van de communicatie en samenwerking binnen een team. Tijdens de training worden door middel van theoretische en praktische oefeningen de verschillende aspecten van samenwerking belicht.

Combineer de teamtraining met een verblijf aan boord van De Vooruitgang om de opgedane inzichten te vertalen naar uw eigen situatie.

In samenwerking met onze thuishaven De Drijfveer kunt u in vier teams van drie personen uiteen om in een polyvalk, uiteraard na een zeilinstructie, de samenwerking te testen.

Voorbeeld dagindeling

U wordt op De Vooruitgang ontvangen met koffie of thee en iets lekkers. Na een korte uitleg stapt u aan boord van uw polyvalk waarna u uit de haven vertrekt naar de positie waarop De Vooruitgang op u wacht met een heerlijke lunch. Na de lunch worden de gedane inzichten besproken en kunt u ervoor kiezen om terug te zeilen of aan boord van De Vooruitgang terug naar de thuishaven te varen. Bij aankomst wordt op het achterdek van De Vooruitgang een borrel of kamado diner geserveerd.

Meer informatie bel Susan op 06-81044577