Vind u het lastig om geconcentreerd te werken nu u thuis werkt? Te veel afleiding door kinderen, een partner die ook in dezelfde ruimte aan het werk is of minder motivatie om te beginnen? Wij hebben wellicht de oplossing.

Van maandag tot en met vrijdag stellen wij vanaf 8.30 uur tot 17.00 uur De Vooruitgang ter beschikking voor één persoon om te werken. We bieden het vergaderruim met gebruik van de koffiemachine, ons grote digitale scherm en alle rust die je maar wenst.

De spelregels:

  1. U maakt geen gebruik van De Vooruitgang als u zich niet fit voelt, u koorts hebt of op een andere manier niet lekker voelt
  2. Wij houden ons aan de regels zoals opgesteld door het RIVM, wij verwachten dat u dat ook doet
  3. U bent alleen aan boord. Nodig ook geen mensen uit voor een bespreking of een sociaal moment. Hiervoor hebben wij na 12 april ruimte in de agenda, niet nu.
  4. Hou het schip netjes. Wij zorgen elke dag dat het gehele schip grondig schoon is gemaakt, we nemen de deurgrepen af, maken de vloeren en vlakke delen schoon en zorgen ervoor dat de koffiemachine schoon en in werk is.

De kosten

We stellen De Vooruitgang niet kosteloos ter beschikking. Je betaalt voor de ruimte en het gebruik van alle faciliteiten het tarief van € 12,50 per uur. Dit is inclusief koffie, thee, water, vers fruit en eventueel een frisdrankje uit de koelkast.

Na het gebruik van De Vooruitgang sturen wij u een factuur (of een betaalverzoek) voor de gebruikte uren.

Vraag HIER naar de beschikbaarheid of bel 06-810 445 77