Het is een hele poos geleden dat we iets van onszelf hebben laten horen via ons scheepsblog. Nu zouden we beterschap kunnen beloven, maar tja, er zijn zo bijzonder veel andere dingen waar we ook mee bezig zijn (geweest). Maar we gaan ons best doen om wat vaker een bericht te delen. Echt, beloofd!

Wat hebben we dan allemaal gedaan. Uiteraard fijne gasten aan boord mogen ontvangen. Maar daarnaast zijn we ook druk geweest met een hoop andere zaken die wel met duurzaamheid te maken hebben maar op een ander vlak dan het schip. Jorrit zijn bedrijf, De Duurzame Oplossing, is enorm gegroeid. Dat vraagt natuurlijk aandacht en inspanning. Susan heeft de afgelopen twee jaar zichzelf in de collegebanken gegooid om de master Climate Adaptation Governance aan de Campus Fryslân van de RUG af te ronden.

Om ons schip de aandacht en de liefde die het verdiend te geven, hebben we studenten van de Hotel Management School van de NHL/STENDEN in Leeuwarden gevraagd om te gaan kijken waar we De Vooruitgang verder nog voor in zouden kunnen zetten. De aankomende periode gaan zij in twee groepen van zes personen ons scheepje onder de loep nemen.

Dit houdt natuurlijk niet in dat we onze gehele bedrijfsvoering overhoop gaan gooien. De Vooruitgang is gewoon te gebruiken als plek om bijeen te komen, vergaderingen te houden, dingen te bespreken en als inspiratie locatie. Ons schip ligt voor jullie klaar, wees van harte welkom.