Exclusief varend netwerkdiner Circulaire Economie

De business case voor duurzaam en circulair ondernemen

De circulaire economie biedt volop kansen voor ondernemers/bedrijven,zoals het vermijden van kosten en risico’s, het ontwikkelen van nieuwe producten, diensten en businessmodellen, het aantrekken van nieuw talent of het aanboren van nieuwe markten.

Bovendien is het eigenlijk onontkoombaar om met circulariteit aan de slag te gaan: het Rijk wil dat er 50% minder primaire grondstoffen wordt gebruikt in 2030 en dat in 2050 de Nederlandse economie volledig draait op herbruikbare grondstoffen. Dit vertaalt zich in strengere wetgeving, een veranderende markt en heeft dus gevolgen voor de toekomstbestendigheid van uw onderneming. Neemt uw bedrijf hierin een winnende voorsprong?

Tijdens dit netwerkdiner neemt Hilda Feenstra u mee in handige ‘spelregels’ voor duurzaamheid en circulariteit, en voorbeelden van business cases die inspireren om meteen mee aan de slag te gaan.

Hilda is mede-eigenaar van het Heerenveense bedrijf ‘Local Matters’, dat organisaties helpt om hun bedrijfsactiviteiten te versterken op  een manier die bijdraagt aan een duurzame toekomst.  Ze is auteur van het boek ‘Duurzaam zijn moet je durven’ en geeft door heel Nederland lezingen over duurzaamheid en circulariteit.

Het programma

Rond 16.00 uur scheept u in. U wordt ontvangen met een lokale lekkernij en een warme kop koffie of thee. De Vooruitgang vertrekt voor een energieneutrale tocht in het prachtige gebied tussen Akkrum en Terherne.

Aan boord kunt u genieten van de omgeving terwijl de duisternis invalt. Nadat de schipper het schip op een rustige plaats heeft geparkeerd, geeft Hilda in ons vergader ruim een lezing waarbij waarin duurzaamheid, circulariteit en ondernemen centraal staan

Tijdens en na de lezing serveren wij een driegangendiner gemaakt met lokale producten waarbij onze chef duurzaam en lokaal als uitgangspunt neemt. Uiteraard serveren wij bij elke gang een passende wijn of non-alcoholisch drank.

Na het diner varen we terug naar onze ligplaats in Akkrum en kunt u zelf beleven hoe het donker op het water aanvoelt. Doordat wij elektrisch varen beweegt u zich geruisloos voort, zonder een blijvend spoor achter te laten.

Praktische informatie

Datum: Woensdag 5 februari 2020

Tijd: vanaf 16.00 tot ongeveer 22.30 uur

Prijs: € 235,00 ex BTW

Inbegrepen bij de prijs:

Ontvangst aan boord

Lezing door Hilda Feenstra

Drie gangen diner inclusief wijn of non-alcoholische dank

Rondvaart aan boord van De Vooruitgang

Afsluitende borrel

Wij hebben 10 stoelen aan boord beschikbaar voor deze diner lezing. Reserveer snel uw stoel. Zodra wij uw reservering hebben ontvangen ontvangt u van ons de factuur. Uw betaling is uw definitieve reservering voor de avond.

Bij te weinig deelname behouden wij het recht om de avond af te gelasten dan wel te verplaatsen.

Mocht het stevig vriezen dan houden wij het schip aan de wal om de ijsvloer heel te houden.

Aanmelden kan via info@vofdevooruitgang.nl of via de knop onderaan de nieuwsbrief