Het was onze insteek om ons schip voor het eerst te presenteren op de Reuzedei in Akkrum. Omdat we nog niet klaar zijn en we meer tijd en liefde in het schip willen steken dan het zomaar snel afraffelen hebben we de presentatie uitgesteld… maar dat houdt niet in dat we niet aanwezig zijn.

We hebben een stand waarin we onze duurzaamheidslat hebben liggen. Van bijna alle materialen die we aan boord hebben gebruikt en nog gaan gebruiken hebben we voorbeelden en samples. Alle toepassingen en slimme oplossingen leggen we langs deze lat. In de vorm van foto’s, producten maar ook in de vorm van verhalen. Wees van harte welkom om langs te wandelen en een kijkje te nemen. Misschien durft u het wel aan om uw eigen omgeving langs onze lat te leggen.

Voor de hoogste score op de duurzaamheidslat hebben wij een leuke prijs; een rondleiding op De Vooruitgang met iets lekkers om te drinken en te eten. (Ons eigen schip doet niet mee in de wedstrijd dus iedereen met een goed idee of het idee dat zij/hij goed bezig is maakt kans)