In de meeste bedrijven zijn de veranderingen niet van de lucht. Zo zijn wij naast een vergaderlocatie ook op zomerse dagen een BBQ drijflangs geworden. Niet dat wat wij in eerste instantie gedacht hadden te zijn maar wel een mooie manier is om bezig te blijven en ons schip en haar mogelijkheden nog beter te leren kennen en gebruiken

De nieuwe normale situatie blijft natuurlijk niet eeuwig voortduren. Het werken op anderhalve meter afstand, overleg via digitale kanalen en vooral thuis werken, thuis werken en thuis werken. Op een bepaald moment zal u toch weer samen willen en moeten komen. Al is het maar om de koers te bepalen en duidelijk te krijgen hoe dat in uw organisatie tot stand moet komen. Hoe handig het ook is om digitaal te kunnen overleggen, soms is persoonlijk contact én overleg nodig. Hiervoor is De Vooruitgang vanaf 1 juni 2020 de uitgelezen plek.

Varen

Wij varen natuurlijk het liefst met u naar een rustige locatie waar u niet gestoord kunt worden. Omdat we gebruik maken van spudpalen kunnen we altijd een plekje zoeken waar we geen last hebben van anderen. Wij hebben geen steiger nodig waar u andere watergebruikers kan tegenkomen.

Richtlijnen

Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM. Om deze te kunnen garanderen aan boord hebben wij een aantal punten op een rij gezet:

  • Op de eerste plaats gaan wij uit van uw eigen goede verstand.
  • Het maximum aantal gasten is acht á negen personen. Zo kunnen wij de anderhalve meter in zittende positie bieden. In de breedte is de tafel groot genoeg.
  • De looprichting is met de klok mee. Maak hier onderling ook afspraken over; hoe elkaar te passeren, hoe u het doet met koffie etc.
  • Wij vragen u om uw uw handen te desinfecteren. Hiervoor is desinfectie gel aanwezig.
  • Als u zich niet lekker voelt of verkouden bent, kom niet aan boord. Via ons multimediascherm kunt u de vergadering op afstand bijwonen.
  • Natuurlijk heeft iedereen wel eens een kriebel in de keel of de neus, kuch of nies in uw elleboog en was regelmatig uw handen.

Lunch en diner

Wij kunnen nog steeds uw lunch verzorgen. Waar wij normaal de lunch zouden uitserveren zetten wij deze nu voor u klaar op het achterdek of in de vergaderruimte zelf. Houdt ook hierbij zelf de looprichting en de gepaste afstand in gedachten. Als u uw gebruikte servies weer terugzet op de plaats waar wij de lunch uitserveren ruimen wij dit verder op. U hoeft zich dus niet druk te maken over het afruimen, dat blijven wij doen. Net als de afwas.

Ook een diner of een afsluitende borrel met hapjes op het dek kunnen wij op deze wijze voor u verzorgen.

Als wij ons met elkaar aan de afspraken blijven houden, kunnen we samen gebruik blijven maken van het schip. Er zijn immers voldoende veranderingen op komst waarvoor u toch echt bij elkaar zal moeten komen om deze te bespreken en in werking te zetten. Een inspirerende omgeving is daarbij een mooie bijkomstigheid.

Het is nu mogelijk om De Vooruitgang nu alvast voor de toekomst te boeken met een niet vastliggende datum voor 31 december en op basis van beschikbaarheid.