Wat een jaar… 2020 was op vele vlakken bijzonder. We begonnen het jaar met een goed gevulde agenda, in maart konden we deze bijna helemaal leeg maken. Voor een eerste jaar waarin de toon gezet mag worden is dat natuurlijk niet dat wat je wenst.

Was 2020 een slecht jaar? Niet echt, echt niet zelfs. We hebben onze flexibiliteit kunnen ontdekken, de kinderziekten in de systemen kunnen verhelpen, ontdekt dat we best een lekker potje kunnen BBQ-en aan  boord. We hebben geleerd dat, als we gasten hebben, die op anderhalve meter absoluut een waardevolle bijeenkomst kunnen hebben. Én, niet geheel onbelangrijk, we hebben als inspiratie voor andere elektrische varende schepen mogen dienen.

Voor 2021 wensen we iedereen veel geluk, liefde, duurzaam en groen ondernemerschap. Dat dit jaar dat mag brengen wat we in 2020 hebben gemist. Wellicht met wat meer aandacht voor elkaar en onze omgeving zodat we van 2021 een jaar kunnen maken waarin we de stappen naar een groenere en duurzamere maatschappij nog verder kunnen nemen. Dat het een jaar van meer doen en minder denken en praten mag worden.

Gelukkig nieuwjaar!