Vandaag hebben we een proefvergadering gehouden aan boord. Omdat te kijken of we onze gasten alles kunnen bieden dat we beloven. En om mooie foto’s te maken voor de website en al onze andere uitingen.

De dag begon voor ons heel vroeg met het klaar maken van het schip. We hadden het koffieapparaat nog niet aan of de eerste mensen kwamen al aan. Gelukkig wist iedereen dat vandaag de generale repetitie was en was het nu nog niet erg. Morgen als we voor het echt gaan staat wel alles aan en klaar en kunnen we onze gasten op een nette manier verwelkomen.

Nadat we iedereen hadden voorzien van een kopje koffie met een lekker stuk oranjekoek hebben we kort de dagplanning doorgesproken. Daarna het schip losgegooid en zijn we op weg gegaan. Jorrit voer het schip terwijl Susan ondertussen een korte presentatie over het schip gaf. Hierbij konden we gelijk kijken wat we vergeten waren. Laten we het zo zeggen: we hebben wat huiswerk 😉

Op een mooi plekje hebben we de spudpalen laten zakken. Toen werd het tijd om de verschillende opstellingen die wij aan boord kunnen maken op te bouwen. Van 1 grote tafel naar twee kleinere en twee hoge sta-tafels. We hebben elke setting geprobeerd.

één grote tafel
twee kleinere tafels
sta-tafels

Fonger de Vlas heeft de dag voor ons vastgelegd én ook nog eens hele mooie foto’s van het schip gemaakt terwijl we aan het varen waren.

Na een uitgebreide lunch van Jeroen; Heer van Zuijlen verlieten onze gasten De Vooruitgang weer met het achterlaten van een hoop fijne complimenten voor het schip en een redelijke overzichtelijke nog te doen lijst voor ons.