We vragen ons wel eens af of het ooit ophoud… maar gelukkig niet. Het schip en de mogelijkheden worden nog elke week ergens besproken en dat resulteert ook nog eens in mensen die graag te gast willen zijn aan boord. Hoe fijn is dat!

Afgelopen vrijdag werden we nog vermeld in een heel mooi artikel over eventinspiratie in een vooruitstrevende regio. Wat ontzettend fijn dat we daar deel van mogen uitmaken. En dan vooral de vooruitstrevende regio natuurlijk. Als zelfs Lonely Planet Nederland in haar top 10 voor beste reisbestemmingen voor 2020 op nummer 7 noemt doen wij daar als Friese ondernemers graag nog een schepje bovenop. Lees HIER meer over hoe eventinspiratie.nl ons zomaar naast Stadsschouwburg De Harmonie plaatst.

Ook in de Scheepvaartkrant worden we genoemd in de bijlage over gamechangers. Dat vinden we erg bijzonder, om tussen de grote werven en hun innovaties te staan als relatief kleine speler. Dat hadden we eigenlijk niet verwacht toen we drie jaar geleden met het idee van een vergaderboot speelden. Lees HIER het artikel.

Zelf eens kijken hoe ons schip werkt, of als vergaderlocatie is? Kijk tussen onze arrangementen of we ook voor u de juiste plek zijn.