Vanaf dit voorjaar kunt u niet alleen een dag aan boord vergaderen maar ook de nacht doorbrengen in uw eigen varende suite in de uitgestrekte rust en natuur van Friesland. Wij gaan de samenwerking aan met VaarHuis.

Tijdens uw vergadering brengt de crew van VaarHuis het huis naar de afgesproken plaats en maakt uw drijvende hotelkamer gereed. U kunt tussen vergadering en diner makkelijk overstappen om uw spullen aan boord in orde te brengen. Daarna serveren wij aan boord een meer gangen diner of een walking diner buiten op het achterdek. Na afloop van het diner stapt u eenvoudig over van De Vooruitgang naar uw VaarHuis om de avond voort te zetten. De Vooruitgang vaart naar de haven om alles voor de volgende dag klaar te maken. De volgende ochtend meert De Vooruitgang naast uw varende huis aan en serveren wij u een vers ontbijt aan boord. Na uw ontbijt of aan het eind van de tweede dag vaart De Vooruitgang u weer terug naar de thuishaven in Akkrum.

Een VaarHuis is geschikt voor 6 personen. Elk huis beschikt over een slaapvide met één tweepersoonsbed en vier eenpersoonsbedden, een ruime douche en toilet, een woonkamer met houtkachel, een kleine keuken en uiteraard een terras. U heeft overal stahoogte. De slaapvide is voorzien van box-spring-bedden die al dan niet naast elkaar kunnen worden gezet. Handdoeken, koffiecups en eventueel een minibarpakket zijn aanwezig.